-
توسعهآهنوفولادگلگهر واحد نمونه استان کرمان شد
محمدمحیاپور در گفت و گو با معدننیوز:
- * رشد تولید، توسعه و اشتغال در توسعه آهن و فولاد گل گهر طی دو سال اخیر
- * امسال به تولید ۳ میلیون تن آهن اسفنجی دست خواهیم یافت.
- * نیروی شاغل شرکت نزدیک به ۱۵۰۰ نفر می باشد.
- * اولویت شرکت، تامین نیاز داخلی و در ادامه صادرات است.
به گزارش معدن نیوز، روز گذشته و در پی برگزاری روز صنعت و معدن در استان کرمان از واحد توسعه آهن و فولاد گل گهر به عنوان واحد نمونه استان تقدیر شد در این زمینه محمد محیاپور مدیرعامل شرکت از دلایل این انتخاب می گوید.
محمد محیاپور مدیرعامل توسعه آهن و فولاد گل گهر در گفت و گو با معدن نیوز گفت: با توجه به میزان رشد توسعه، تولید و مباحث اشتغال، این شرکت به عنوان واحد نمونه استانی شناخته شده است.
وی افزود: خوشبختانه طی دو سال گذشته شرکت توسعه آهن و فولاد در تمامی حوزه های مذکور رشد قابل قبولی داشته است به گونه ای که در حال حاضر نیروی شاغل شرکت نزدیک به ۱۵۰۰ نفر بوده و پیش بینی می شود امسال به تولید ۳ میلیون تن آهن اسفنجی دست یابد.
محیاپور اظهار داشت: شرکت بزرگترین عرضه کننده آهن اسفنجی کشور بوده و خوشبختانه امسال و سال گذشته صادرات خوبی به بیش از ۲۰ شرکت خارجی در کشورهای عمان، عراق و آفریقا و چند کشور دیگر داشتیم اما عمده صادرات شرکت به جیندال عمان بوده است و به واسطه کیفیت بالای تولیدات، تاکنون بار صادراتی مرجوعی نداشته ایم.
وی ادامه داد: با وجود بازار خوب صادراتی، اولویت شرکت، تامین نیاز داخلی است و در این راستا با شرکت های کوچک و بزرگی نظیر فولاد مبارکه، فولاد هرمزگان و … فعالیت داریم و کیفیت محصولات باعث کاهش هزینه تولید بسیاری از واحدهای تولیدی داخلی شده است.
مدیرعامل توسعه آهن و فولاد گل گهر موجودی آهن اسفنجی شرکت در شرایط فعلی را ۱۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: موجودی پایین شرکت به واسطه فروش تولیدات به واحدهای داخلی است.
وی ادامه داد: ور بخش توسعه برای امسال، پیش بینی راه اندازی پست برق شرکت به عنوان بزرگترین پست برق منطقه را داریم همچنین واحد اکسیژن پلنت و بریکت سازی شرکت امسال راه اندازی خواهد شد.
محیاپور در خاتمه گفت: علیرغم تمامی مشکلات موجود ر سال جاری به لحاظ کرونا و تامین ارز، تولید در توسعه آهن و فولاد مطابق قبل ادامه دارد و تنها نگرانی ما، بحث زیرساخت انرژی است. رشد حوزه انرژی با توسعه حوزه صنعتی هماهنگ نبوده و عقب تر است و در این سال ها همواره بخش صنعتی به دلیل همین کمبودها شاهد افت تولید و بعضا توقف تولید بوده و زیان زیادی را متقبل می شوند.